Öppet måndag – fredag 9.30 – 18.00

Synen på jobbet

Vi hjälper företag med kompletta lösningar vid behov av terminal och arbetsglasögon. Allt från regelskrivningar till avtal. Vi är väl insatta gällande regler och förordningar när det gäller rättigheter och skyldigheter för såväl arbetsgivare som arbetstagare.

Vi har avtal med både små och stora företag i vårt närområde, till exempel Geberit AB, Stora Enso Paper AB, Svensk Husproduktion, SBVT, Em home Bromölla, IFÖ Electric, Trygga Kliniken, Larssons mekaniska m.fl.

Arbetsglasögon

Välkommen till Juhlins Optik i Bromölla. Med närhet till både Kristianstad och Sölvesborg har vi blivit många kunders självklara val av optiker i regionen. Sedan 1939 har vi hjälpt människor med deras syn, både privat och på jobbet. Om du arbetar framför en bildskärm och behöver arbetsglasögon är arbetsgivaren skyldig att tillhandahålla dessa åt dig. Vi på Juhlins Optik hjälper dig givetvis att ta fram de mest lämpliga arbetsglasögonen baserat på just dina behov och önskemål. Några tecken på att du skulle behöva arbetsglasögon är exempelvis trötta ögon, huvudvärk och utmaningar med att bibehålla skärpa vid bildskärmen. Arbetsglasögon är glasögon som används av personer med bildskärmsarbete. Dessa är utprövade utefter din arbetssituation och ska underlätta i din vardag. Hos oss på Juhlins Optik har vi ett brett sortiment av terminalglasögon och vi är säkra på att vi har något som passar de flestas behov och önskemål. Om du har frågor rörande arbetsglasögon eller någon annan av våra produkter eller tjänster är du varmt välkommen att kontakta eller besöka oss redan idag.